Om oss

Liten med muskler – vi är det lilla företaget men stora på kunskapsförmedling

För oss och våra föreläsare är det självklart att ständigt hålla oss uppdaterade på det senaste inom bygglagstiftningen. Hos oss får du alltid färsk information. Vi vet att utbildning är bra för alla parter och inte minst för din personliga utveckling. Vi tycker om att göra duktiga människor till experter.

En av våra styrkor är bland annat att vi kan erbjuda samtliga sakkunnigområden enligt PBL för dig som planerar för ny- eller omcertifiering.

Nytt hos Approvus

Vi bevakar ständigt efterfrågan på utbildningsområden, dels genom att lyssna på våra kursdeltagare, och dels genom att bevaka förändring i bygglagstiftningen. Vårt kursutbud breddas kontinuerligt. Välkommen att bevaka våra nyheter på vår hemsida och genom våra nyhetsbrev.

Ska du bli certifierad? Låt oss hjälpa dig!

En av våra inriktningar är utbildningar som leder till personcertifiering och vi kan erbjuda tentamen i samband med utbildningstillfället. Godkänt resultat på tentamen är ett av kraven för en certifiering.

Utbildningar för dig som vill ha en nyckelroll i framtidens byggbransch

Med någon av våra utbildningar i ryggen kan du ta ett större ansvar i ditt arbete. Hos oss kan du gå utbildning för att verifiera din kompetens inom ett specifikt ämnesområde.

Ditt utbildningsbehov tillgodoser vi dels genom egen spetskompetens inom koncernen, och dels genom vårt kontaktnät av externa konsulter. Våra föreläsare ser till att du får ta del av det senaste som hänt inom ditt ämnesområde.

Våra kompetensområden finns inom bygg- och fastighet, entreprenadjuridik, energi, innemiljö och säkerhet på lager. Vi erbjuder ett utbildningsprogram med kurser på fastställda tider och orter, men hjälper även företag med anpassade utbildningar, seminarier eller informationsträffar.

Ring oss så berättar vi mer!

Har du funderingar på utbildning och kanske att bli certifierad inom något expertisområde? Kontakta oss så ledsagar vi dig i vårt kursutbud och hur du går tillväga. Är ni många på er arbetsplats som är i behov av samma utbildning? Vi lyssnar av vilket behov ni har och tar fram ett förslag på utbildning med genomförande på plats hos er. Efter accept förbereder vi överenskommet upplägg och bokar upp en föreläsare som kommer ut till er. Låter det intressant? Välkommen att höra av dig till oss!

Utbildningar