KA och sakkunniga

Kontrollansvariga och Sakkunniga enligt PBL

Hos Approvus hittar du utbildningar inför certifiering inom samtliga sakkunnigområden enligt PBL och för kontrollansvariga.

Få ut mer av din roll som KA eller sakkunnig

Din kompetens i ditt yrkesutövande och i dina kundmöten har stor betydelse för utfallet av dina uppdrag. Byggbranschen präglas mycket av regelverk, säkerhet och komplexa processer där varje unik kompetens är av stor vikt för att allt ska löpa på utan för långa ledtider eller missöden. I detta arbete krävs kontinuerlig kompetensutveckling och vidareutbildning. Det är där vi kommer in i bilden, att få göra duktiga människor till experter.

Vidareutbildningar och företagsanpassat

Vi har ett stort urval av vidareutbildningar inom bland annat byggregler, byggjuridik och kontrollplaner och frågor som berör lov- och byggprocessen. Samtliga våra vidareutbildningar och de utbildningar som förbereder till certifiering lämpar sig också väl att få som företagsanpassat. Genom våra egna föreläsare inom företaget samt vårt externa kontaktnät av föreläsarkonsulter har vi ett brett kompetensområde som möjliggör att just ert utbildningsbehov kan tillgodoses.  

Våra utbildningar som förbereder dig för en certifiering hittar du här nedan.

Välkommen att kontakta oss för rådgivning om din fortsatta kompetensutveckling!

Utbildningar