Energi och innemiljö

Energiexpert, energikartläggare, funktionskontrollant

Är du verksam i branschen för energi och innemiljö och har du planer på att bli certifierad som sakkunnig inom området? Vi tillhandahåller flertalet utbildningar som syftar till att förbereda dig oavsett om du står inför ny- eller omcertifiering. Tid för tentamen ingår och är förlagd i direkt anslutning till våra utbildningar. I kolumnen till vänster här nedan hittar du länkar till de olika utbildningarna i vårt utbud.

Mätkurser i samarbete med Nordtec

Som ett komplement till våra utbildningar kan vi också, genom vårt nära samarbete med Nordtec, erbjuda kurser i mätteknik. Några av de föreläsare som anlitas på mätkurserna hos Nordtec träffar du också på Approvus utbildningar inom energi och innemiljö. Är du nyfiken på hur du kan få mer kunskap om att mäta rätt? Läs mer och klicka på länkarna under rubriken ”Mätkurser hos Nordtec”.

Anpassad utbildning efter era behov

Är ni många på ert företag som har liknande behov av utbildning? Vi sätter ihop företagsanpassade utbildningar som kan genomföras på plats hos er. Låter det lockande är det bara att ni hör av er till oss med en förfrågan och beskrivning av ert utbildningsbehov. Vi ser fram mot att kunna få hjälpa er med utbildning. Välkommmen att kontakta oss för offert.

Ring oss så berättar vi mer!

Har du funderingar på utbildning och kanske att bli certifierad inom något expertisområde? Kontakta oss så ledsagar vi dig i vårt kursutbud och hur du går tillväga. Är ni många på er arbetsplats som är i behov av samma utbildning? Vi lyssnar av vilket behov ni har och tar fram ett förslag på utbildning med genomförande på plats hos er. Efter accept förbereder vi överenskommet upplägg och bokar upp en föreläsare som kommer ut till er. Låter det intressant? Välkommen att höra av dig till oss!

Utbildningar