Image

Kompetensutveckling på distans

Approvus - Power of Knowledge - Distansutbildning


Har du begränsade resmöjligheter och krav på tidseffektivitet?

Vi kan erbjuda distansutbildningar enligt nedan:

Kursdokumentation skickas ut till dig i förväg. Vi har ett antal fastställda datum dit du är välkommen att anmäla dig. Det kan också förekomma att vi tar in intresseanmälningar och därefter fastställer kursdatum. Tid för tentamen bokar du enligt rådgivning från oss.

Utbildning via webbverktyg

En distansutbildning hos Approvus innebär att du deltar på en föreläsarledd utbildning uppkopplad via ett webbaserat verktyg direkt från kurslokalen där vi även har deltagare på plats. Du får en genomgång av en föreläsare varvat med digitala presentationer. För vissa utbildningar erbjuder vi renodlad distansutbildning. 

Välkommen att kontakta oss för mer information.

Anpassad utbildning efter era behov

Är ni många på ert företag som har liknande behov av utbildning? Vi sätter ihop företagsanpassade utbildningar som kan genomföras på plats hos er. Låter det lockande är det bara att ni hör av er till oss med en förfrågan och beskrivning av ert utbildningsbehov. Vi ser fram mot att kunna få hjälpa er med utbildning. Välkommmen att kontakta oss för offert.

men

Ring oss så berättar vi mer!

Har du funderingar på utbildning och kanske att bli certifierad inom något expertisområde? Kontakta oss så ledsagar vi dig i vårt kursutbud och hur du går tillväga. Är ni många på er arbetsplats som är i behov av samma utbildning? Vi lyssnar av vilket behov ni har och tar fram ett förslag på utbildning med genomförande på plats hos er. Efter accept förbereder vi överenskommet upplägg och bokar upp en föreläsare som kommer ut till er. Låter det intressant? Välkommen att höra av dig till oss!

signature
033-340 16 00

033-340 16 00

Telefon

info@approvus.se

info@approvus.se

E-post