Image

Kompetensutveckling på distans

Approvus - Power of Knowledge - Online

För dig som ska ansöka om ny- eller omcertifiering


Har du begränsade resmöjligheter och krav på tidseffektivitet?

Du som står inför att ansöka om ny- eller omcertifiering som kontrollansvarig eller sakkunnig kan, som alternativ till vårt öppna kursutbud på fastställda orter, välja att gå en utbildning online. Fördelen för dig är att du slipper resor och att du vinner tid på att sitta vid din dator eller surfplatta för att förbereda dig inför tentamen och din certifiering.

Utbildning via webbverktyg

En online-utbildning hos Approvus innebär att du deltar på en föreläsarledd utbildning uppkopplad via ett webbaserat verktyg. Du får en genomgång av en föreläsare varvat med digitala presentationer. Frågestunder läggs in med olika intervaller där du ges tillfälle att integrera med föreläsaren och de övriga i gruppen. Vid behov kompletterar vi våra online-utbildningar med rådgivning och konsulttid via telefon och chatt. Du erbjuds också att köpa vårt kursmaterial som vi kan distribuera till dig i god tid innan online-utbildningan startar upp. 


Datum för online-utbildningar

Du är välkommen att höra av dig med intresseanmälan för online-utildning inför ny- eller omceritfiering som KA eller sakkunnig.

Vi har just nu ett par fastställda datum för online-utbildning för dig som är i behov av att förnya ditt KA certifikat. Vi erbjuder online-utbildningar som ett komplement till våra ordinarie kurstillfällen enligt  nedan. Efter avslutad utbildning kan du själv, via ditt certifieringsföretag eller via oss, boka tid för tentamensskrivning.

Kontrollansvarig uppdatering, inför omcertifiering:
20 april 2020
20 maj 2020
kl 09.00 - 15.00

Pris KA uppdatering online
2 300 kr. Moms tillkommer.

Digital kursdokumentation ingår. 


Kursdokumentation och tentamen

Föreläsarpresentationer skickar vi till dig i digital form. Du som vill kan köpa vårt kursmaterial i form av kurspärmar till ett pris av 1 500 kr + 300 kr i fraktkostnad (moms tillkommer). Tentamen bokar du i första hand via ditt certifieringsföretag. Tentamen sker på fastställda datum och platser alternativt att du bokar en tid med oss för skrivning på vårt kontor i Borås.


Praktisk information

Några dagar innan kursstart kommer du få information mailat till dig med detaljer om hur du praktiskt går tillväga för att koppla upp dig och vilka instruktioner och förhållningsregler som gäller under utbildningen. Utbildningarna planeras att genomföras i 50-minuters pass med mellanliggande pauser på 10 minuter. Särskilda inlägg under dagen för frågestunder kommer att erbjudas. Avbrott görs för lunch kl 12.00 – 13.00.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till oss.

Anpassad utbildning efter era behov

Är ni många på ert företag som har liknande behov av utbildning? Vi sätter ihop företagsanpassade utbildningar som kan genomföras på plats hos er. Låter det lockande är det bara att ni hör av er till oss med en förfrågan och beskrivning av ert utbildningsbehov. Vi ser fram mot att kunna få hjälpa er med utbildning. Välkommmen att kontakta oss för offert.

men

Ring oss så berättar vi mer!

Har du funderingar på utbildning och kanske att bli certifierad inom något expertisområde? Kontakta oss så ledsagar vi dig i vårt kursutbud och hur du går tillväga. Är ni många på er arbetsplats som är i behov av samma utbildning? Vi lyssnar av vilket behov ni har och tar fram ett förslag på utbildning med genomförande på plats hos er. Efter accept förbereder vi överenskommet upplägg och bokar upp en föreläsare som kommer ut till er. Låter det intressant? Välkommen att höra av dig till oss!

signature
033-340 16 00

033-340 16 00

Telefon

info@approvus.se

info@approvus.se

E-post