Image

Kontrollansvariga och Sakkunniga enligt PBL

Hos Approvus hittar du utbildningar inför certifiering inom samtliga sakkunnigområden enligt PBL och för kontrollansvariga.

Stort utbud av vidareutbildningar med ett unikt rabatterbjudande. Nyfiken?

 

Få ut mer av din roll som KA eller sakkunnig

Din kompetens i ditt yrkesutövande och i dina kundmöten har stor betydelse för utfallet av dina uppdrag. Byggbranschen präglas mycket av regelverk, säkerhet och komplexa processer där varje unik kompetens är av stor vikt för att allt ska löpa på utan för långa ledtider eller missöden. I detta arbete krävs kontinuerlig kompetensutveckling och vidareutbildning. Det är där vi kommer in i bilden, att få göra duktiga människor till experter.

 

Rabatterat pris på vidareutbildningar

Vi har ett stort urval av vidareutbildningar inom bland annat byggregler, byggjuridik, byggarbetsmiljö, kontrollplaner och frågor som berör lov- och byggprocessen. Nu har du möjlighet att gå en eller flera av våra vidareutbildningar till ett förmånligt pris.

Kravet för att få nyttja rabatten är att du har gått eller ska gå en certifieringsutbildning hos oss under år 2020. Då får du ta del av en rabatt på hela 50% av kurspriset på den eller de vidareutbildningar du är intresserad av. * Läs mer om villkoren för erbjudandet längre ned på sidan.

Våra utbildningar som förbereder dig för en certifiering hittar du till vänster här nere. I kolumnen till höger ser du vårt utbud av vidareutbildningar där du kan nyttja vårt förmånliga rabatterbjudande.

Välkommen att kontakta oss för rådgivning om din fortsatta kompetensutveckling!

* Villkor för rabatterbjudande

För att få ta del av rabatten på vidareutbildningar ska du vara bokad på och betalat kursavgiften för minst en certifieringsutbildning för KA eller Sakkunnig enligt PBL under år 2020. Därefter har du ett år på dig att nyttja rabatterbjudandet. Rabatten kan inte kombineras med eventuella övriga rabatterbjudanden.

Anpassad utbildning efter era behov

Är ni många på ert företag som har liknande behov av utbildning? Vi sätter ihop företagsanpassade utbildningar som kan genomföras på plats hos er. Låter det lockande är det bara att ni hör av er till oss med en förfrågan och beskrivning av ert utbildningsbehov. Vi ser fram mot att kunna få hjälpa er med utbildning. Välkommmen att kontakta oss för offert.

men

Liten med muskler!

Vi är det lilla företaget men stora på kunskapsförmedling. För oss och våra föreläsare är det självklart att ständigt hålla oss uppdaterade på det senaste inom bygglagstiftningen. Hos oss får du alltid färsk information. Vi vet att utbildning är bra för alla parter och inte minst för din personliga utveckling. Vi tycker om att göra duktiga människor till experter.

En av våra styrkor är området för KA och sakunniga. Just det att vi kan erjbuda samtliga sakkunnigområden enligt PBL för dig som planerar för ny- eller omcertifiering gör oss unika. Välkommen att se hela vårt utbud av utbildningar. 

signature
033-340 16 00

033-340 16 00

Telefon

info@approvus.se

info@approvus.se

E-post