Häng med på föreläsningsdagar inom flera intressanta ämnesområden

 

VÄLKOMMEN ATT BLI INSPIRERAD MED OSS OCH VÅRA SAMARBETSPARTNERS

Mingla, lyssna, fråga, utbyt erfarenheter, träffa kollegor i branschen ... en oslagbar kombination anser vi. Välkommen till någon av våra kommande utvecklingsdagar, Approvus Inspirationsdagar kort och gott, där vi vill lyfta upp de frågor som är väsentliga för att förenkla och effektivisera de utmaningar du möts av i din yrkesroll.

Approvus Inspirationsdagar kommer att bjuda på föreläsningar och frågestunder inom utvalda ämnesområden och målgrupper där vi ser ett uppdämt behov av kompetensutveckling och kunskapsförmedling. Våra duktiga föredragshållare delar med sig av sin kunskap och du är välkommen att bidra med din erfarenhet.

När och var de olika dagarna genomförs presenteras här allt eftersom programmen blir fastställda. Välkommen att hålla utkik och vi ser fram mot att få träffa just dig på någon av dagarna under det kommande året.

approvus_idagarna_logo.png

Den riskbaserade kontrollplanen

 

Är du kontrollansvarig, sakkunnig eller handläggare på kommun och arbetar med kontrollplaner? Vad kan en webbaserad kontrollplan innebära för dig?

· När: 26 mars 2020
Dagen är uppskjuten med anledning av rådande situation och restriktioner på grund av coronaviruset covid-19.

· Var: Scandic Victoria Tower, Kista

Mer om Inspirationsdagen "Den riskbaserade kontrollplanen". 

Förstärka, förändra, transformera

 

Hur kan vi samarbeta över alla yrkesdiscipliner för att transformera byggnader och miljöer för att skapa nya värden ur det befintliga?

Ett arrangemang i samarbete mellan Approvus och White arkitekter.

· När: 4 februari 2020

· Var: I Stockholm hos White arkitekter

Mer om Inspirationsdagen "Förstärka, Förändra, Transformera"

033-340 16 00

033-340 16 00

Telefon

info@approvus.se

info@approvus.se

E-post

Approvus i sociala medier

Image
Image
Image
men

Liten med muskler – det lilla företaget men stora på kunskapsförmedling

För oss på Approvus och våra föreläsare är det självklart att ständigt hålla oss uppdaterade på det senaste inom bygglagstiftningen. Hos oss får du alltid färsk information. Vi vet att utbildning är bra för alla parter och inte minst för din personliga utveckling. Vi tycker om att göra duktiga människor till experter. Välkommen att se vårt utbud av utbildningar.

signature
approvus_inspirationsdagar_bard.jpg