approvus_idagarna_logo.png

Den digitala kontrollplanen

Digitalisering av byggmarknaden
- det är nu det händer! 

 

VI PLANERAR FÖR EN INSPIRERANDE DAG TILL HÖSTEN 2019

Mingla, lyssna, fråga, utbyt erfarenheter, träffa kollegor i branschen ... en oslagbar kombination anser vi. Välkommen till en dag fylld med kompetensutveckling och erfarenhetsutbyten som inspiration för dig som vill ta ett nytt steg i att förenkla och effektivisera kontrollarbetet.

Med det webbaserade verktyget Pecar E-plan gör du dina kontrollplaner och egenkontroller på webben - snabbt och enkelt. Från datorn eller surfplattan. Dagen kommer att bjuda på föreläsningar och frågestunder inom ett spännande och växande ämnesområde som allt fler börjar använda sig av. Våra duktiga föredragshållare delar med sig av sin kunskap och du är välkommen att bidra med din erfarenhet.

033-340 16 00

033-340 16 00

Telefon

info@approvus.se

info@approvus.se

E-post

Approvus i sociala medier

Image
Image
Image

Nyfiken på hur du kan bli mer effektiv i ditt arbete som KA?

Våra inspiratörer

Image

Roger Anneling
Anneling Tobin Consult AB

Konsult och utbildare inom bygg- och fastighetsbranschen. Roger är certifierad kontrollansvarig och har kontinuerligt varierande uppdrag som KA.

Image

Per Carnell
VD och grundare Pecar AB. 

Per har sedan 2014 arbetat med digitalisering samt kommunikation inom byggprojekt, bland annat med tjänsten E-Plan som fokuserar på digitala kontrollplaner. 

SE FILMEN OM PECAR OCH E-PLAN

men

Liten med muskler – det lilla företaget men stora på kunskapsförmedling

För oss på Approvus och våra föreläsare är det självklart att ständigt hålla oss uppdaterade på det senaste inom bygglagstiftningen. Hos oss får du alltid färsk information. Vi vet att utbildning är bra för alla parter och inte minst för din personliga utveckling. Vi tycker om att göra duktiga människor till experter. Välkommen att se vårt utbud av utbildningar.

signature
approvus_inspirationsdagar_bard.jpg

arrangeras av

Image
Image